Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 5 november 2018

Wij zoeken een nieuw bestuurslid

Er is een vacature voor algemeen bestuurslid in het bestuur van onze afdeling. Naast Clemens Berendsen (voorzitter), Ernst Millaard (politiek secretaris), André Jurjus (verenigingssecretaris), Michael Lambrechtsen (penningmeester), en Tobias Zwijnenburg (Permanente Programma Commissie), hebben we behoefte aan iemand die het leuk vindt om zich met het werven en opvangen van nieuwe leden en betrekken van alle leden bezig te houden.

We stellen daarom de positie van algemeen bestuurslid open. Op de afdelingsvergadering van 28 november willen we het nieuwe bestuurslid gaan kiezen. Daarom roepen we geïnteresseerden op zich kandidaat te stellen.

Je kunt je kandideren door bijgaand formulier ingevuld en ondertekend terug te sturen aan: secretarisd66haarlem@gmail.com. Je kandidaatstelling moet uiterlijk donderdag 22 november bij mij zijn aangemeld.