Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 30 januari 2021

Wethouder Jur Botter hervat werkzaamheden

De Haarlemse D66- fractie en het afdelingsbestuur zijn heel blij te vernemen dat Jur Botter zijn werkzaamheden weer gaat oppakken en wensen hem heel veel werkplezier toe. De wethouder ging in de laatste week van vorig jaar met ziekteverlof. Jur Botter is wethouder Jeugd, Onderwijs, Vastgoed, Bedrijfsvoering en dienstverlening en Nieuwe Democratie.

Jur Botter: “Ik ben blij dat ik mij vanaf maandag weer vol kan inzetten voor onze stad en haar inwoners. Tijdens en vlak voor het kerstreces merkte ik dat het niet goed met mij ging. Ik herkende mijzelf niet meer in de manier waarop ik op zaken reageerde. Het werk voelde steeds meer als een onneembare horde. Ik bleek overwerkt en oververmoeid te zijn. Dit heb ik ook gedeeld met de fractie, de afdeling en het College. De afgelopen weken heb ik gewerkt aan mijn herstel. Veel wandelen, praten en de hulp van een coach en de bedrijfsarts zorgden ervoor dat ik nu weer in staat ben om aan de slag te gaan.
Graag wil ik iedereen bedanken die mij de afgelopen periode een hart onder de riem heeft gestoken. De berichtjes, kaarten en bloemen hebben mij veel goed gedaan. Dank u wel!.”