Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 25 augustus 2021

Formulier kandidaatstelling lijst Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Als aangekondigd op 11 augustus j.l. op onze website, vind je hier het formulier waarmee je je kunt kandidaat stellen voor de Gemeenteraadsverkiezingen. In dit formulier wordt duidelijk aan welke eisen je moet voldoen en welke informatie je dient aan te leveren.

Vanaf 29 augustus 00.00 uur tot en met 29 september 23.59 uur kun je je met het formulier opgeven bij de Verkiezingscommissie (verkiezingscommissied66haarlem@gmail.com). Formulieren die na deze datum verstuurd worden, worden NIET in  behandeling genomen.

Verder nog eens als bevestiging en om in je agenda te noteren: Op 17 november tussen 20:00 en 22:00 uur kun je je als kandidaat presenteren tijdens de AAV.

Hartelijke groet,

Verkiezingscommissie D66 Haarlem

 

Link naar Formulier

Kandidaatstellingsformulier GR2022