Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 27 november 2021

Definitieve Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2022 bekend!

De uitslag van onze verkiezingen voor de kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2022 is vastgesteld! Hieronder vind je de lijst met topkandidaten waarop de leden van D66 Haarlem gestemd hebben (nummers 2 tot en met 17). Hieraan toegevoegd heeft ons Algemeen Bestuur maximaal vijf lijstduwers toegevoegd (nummers 18 tot en met 22).

Meryem Cimen over de lijst:

“Met deze lijst laten we zien dat we de talenten hebben om de grote uitdagingen van de stad aan te pakken. Een gemêleerde groep met bewezen toppers en nieuw, fris talent, met een goed beeld van het Haarlemse, uit bijna alle delen van de stad, met ervaring in het bedrijfsleven, de overheid of als eigen ondernemer. De eerste uitdaging die we nu aangaan, is de verkiezingen winnen. Want met deze lijst wordt D66 de grootste van Haarlem! Met dit team D66 Haarlem gaan we onze sociaal-liberale en progressieve ambities waarmaken.”

1. Meryem Cimen

2. Misja de Groot

3. An-Jes Oudshoorn

4. Joris Krouwels

5. Bas van Leeuwen

6. Thessa van der Windt

7. Dimitry van den Berg

8. Ji Hee (Joy) de Valk

9. Robin Zwemmer

10. Ivo Leijten

11. Maarten Koets

12. Steven Jonker

13. Duvan Couvée

14. Tom Daamen

15. Geertje Hollenberg

16. Roel Kersbergen

17. Zeki Köycü

18. Ernst Millaard

19. Maisam Abbas

20. Paul Marselje

21. Jur Botter

22. Dilia Leitner