Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

AAV: Presentatie D66 kandidaten GR2018

Maandag 13 november, Sociëteit de Vereeniging

De presentatieavond voor alle D66 Haarlem kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Na deze avond mogen de leden zich uitspreken over de definitieve lijstvolgorde.

Op maandagavond 13 november is het zover, de kandidaten die met de Stem Adviescommissie (SAC) hebben gesproken mogen zich gaan presenteren aan de leden van D66 Haarlem. Alle kandidaat raadsleden krijgen deze avond de kans zich door middel van een pitch van twee minuten van hun beste kant te laten zien. Ook zullen zij zich moeten uitspreken over minimaal 1 thema uit het verkiezingsprogramma, dat willekeurig wordt gekozen. Vanzelfsprekend is er daarnaast genoeg ruimte voor de leden om de kandidaten scherp te bevragen.

Deze presentatieavond zal plaatsvinden in Sociëteit de Vereeniging op de Zijlweg 1. Alle D66 leden hebben de mogelijkheid hun eigen lijst samen te stellen tussen 19 november en 4 december met behulp van de e-voting lijst. De lijst die hieruit komt rollen zal de definitieve lijst zijn waar D66 Haarlem mee de verkiezingen in gaat.

Een spannende en cruciale avond in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018! We hopen zoveel mogelijk leden te mogen verwelkomen op 13 november. Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur.

13 november

20:00

Sociëteit de Vereeniging, Zijlweg 1