Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Extra AAV D66 Haarlem voor amendementen op verkiezingsprogramma

Woensdag, 21 oktober in Haarlem via Zoom

Extra AAV D66 Haarlem voor amendementen op verkiezingsprogramma Het concept verkiezingsprogramma van D66 ‘Laat iedereen vrij, maar niemand vallen’ is inmiddels een paar weken openbaar. Elke D66’ers kan invloed uitoefenen op ons programma. Wij hebben ...

Extra AAV D66 Haarlem voor amendementen op verkiezingsprogramma

Het concept verkiezingsprogramma van D66 ‘Laat iedereen vrij, maar niemand vallen’ is inmiddels een paar weken openbaar. Elke D66’ers kan invloed uitoefenen op ons programma. Wij hebben als lid het recht om moties en amendementen in stemming te brengen, maar als afdeling van Haarlem staan we natuurlijk sterker!

Tot 23 oktober kunnen amendementen voor het programma worden ingediend. Idealiter worden amendementen door AAV’s ingediend, om zo een voorstel voor het programma kracht bij te zetten. Bijvoorbeeld door de afdeling van D66 Haarlem!

D66 Haarlem organiseert daarom een extra digitale AAV op 21 oktober.

Haarlemse leden krijgen de mogelijkheid tot 17 oktober een amendement in te dienen bij het bestuur. [HIER EEN LINKJE NAAR EEN MAILADRES]

Deze zullen vervolgens gemaild naar de leden en worden besproken op deze extra AAV. Elk amendement zal in stemming gebracht worden. Een dag later zullen de amendementen die goedkeuring van de AAV kregen, namens D66 Haarlem worden ingediend.

Heb jij al een goed voorstel voor het programma? Kijk dan op deze pagina. Deze legt uit hoe je een amendement correct indient. Vanzelfsprekend kunnen verschillende bestuursleden, fractieleden en andere D66’ers je helpen bij het opstellen. Want hoe meer steun, hoe beter!

Op het congres van zaterdag 28 november stellen de leden van D66 het programma vast. Tot die avond valt er te stemmen over alle amendementen via MijnD66.

Dit zijn nogal wat data. Voor de volledige tijdlijn richting het definitief programma, klik dan hier

21 oktober

20:00

Zoom