Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Thema-avond Kaart van Haarlem

Woensdag 4 November

Woensdag 4 november 20.00 uur vindt de thema-avond ‘Kaart van Haarlem’ plaats. Hoe gaat Haarlem eruit zien in de toekomst? We willen in Haarlem meer groen, meer woningen, meer ruimte voor fietsers en voetgangers, maar ook makkelijk en snel ...

Woensdag 4 november 20.00 uur vindt de thema-avond ‘Kaart van Haarlem’ plaats. Hoe gaat Haarlem eruit zien in de toekomst? We willen in Haarlem meer groen, meer woningen, meer ruimte voor fietsers en voetgangers, maar ook makkelijk en snel naar werk. Kan dit allemaal binnen onze gemeentegrenzen? Wat zijn onze afwegingen en zijn we hier inmiddels anders over gaan denken in deze corona periode?

Voor de thema-avond hebben we 2 heikele onderwerpen uitgekozen om over te discussiëren, namelijk betaald parkeren en bouwen en groen. We leggen jullie een gepeperde stelling voor en bespreken de voors en tegens. Daarnaast krijgen jullie aanvullende informatie van o.a. Staatsbosbeheer. Aan het einde van de avond hopen we tot een meer genuanceerd standpunt te kunnen komen.

Dus ben jij erbij? Meld je dan aan via bestuur@d66haarlem.nl. Je kunt de thema-avond bijwonen via Zoom-> zie de nieuwsbrief voor de link.

4 november

20.00