Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Training Storytelling

Woensdag 13 november 2019

Nieuwsgierig naar hoe je een boodschap krachtig kan overbrengen aan anderen? Wil je meer weten hoe je mensen kan raken met je (persoonlijke) verhaal? Wil je weten wat storytelling precies inhoudt? En wil je ook een kort en pakkend antwoord hebben op de vraag “waarom ben jij lid geworden van D66?” Kom dan woensdag 13 november direct uit het werk naar de workshop storytelling van D66 Haarlem. De pizza staat klaar!

IEen ervaren trainer neemt je mee in de mogelijkheden van storytelling en krachtig presenteren. We gaan samen op zoek naar inspirerende verhalen die jou helpen om de kernboodschap over te brengen en je krijgt concrete tips om ontspannen te pitchen voor een groep. Na de training is er de gelegenheid om onder het genot van een drankje met de trainer en andere aanwezigen in gesprek te gaan over dit boeiende onderwerp.

Onderwerp: Storytelling
Datum: Woensdag 13 november
Locatie: Fractiekamer D66 (Stadhuis Haarlem, ingang Prinsenhof, achter de bruine deur)
Aanmelden: Mail voor 11 november naar ppchaarlemd66@gmail.com

De workshop staat open voor zowel leden van D66 als andere geïnteresseerden in de omgeving Haarlem. Neem vooral iemand mee om meer te weten te komen over storytelling! Achtergrondinformatie trainer Karim Hashem staat regelmatig als dagvoorzitter of spreker voor grote groepen mensen. Hij weet als geen ander dat spreken voor publiek doodeng kan zijn. In zijn studententijd had hij last van spreekangst. Zo erg zelfs dat toen hij tijdens een presentatie tijdens zijn studie volledig dichtklapte. Deze ervaring heeft hem gemotiveerd om zichzelf te blijven verbeteren en ook anderen te helpen om met zelfvertrouwen te spreken voor publiek.
Inmiddels heeft Karim al heel wat trainingsuren op zijn naam staan waarin hij professionals onbevreesd en krachtig heeft leren
spreken voor publiek.

Zie voor meer informatie: www.karimhashem.nl

Programma
19:00 uur Ontvangst met drankje en pizza
19:30 uur Opening fractielid
19:40 uur Start workshop deel 1
20:30 uur Pauze
20:45 uur Start workshop deel 2
21:30 uur Afsluiting en borrel
Aanmelden? Mail voor 11 november naar ppchaarlemd66@gmail.com

13 november

19.00