Steun ons en help Nederland vooruit

Ik ben Bas van Leeuwen en sinds mijn geboorte heb ik het voorrecht om in Haarlem te mogen wonen. In deze tijd heb ik Haarlem en onze mede-Haarlemmers in alle facetten leren kennen. Als vrijwilliger bij waterscoutinggroep Hildebrand maak ik mee hoe Haarlemmers elkaar kunnen helpen. Door de eigen kracht van Haarlemse vrijwilligers vrijetijdsbesteding geboden aan kinderen uit alle lagen van de bevolking.
Door mijn enthousiasme voor Haarlem blijf ik graag op de hoogte van alles wat er speelt in de stad. Mijn werkervaring en recent afgeronde studie bestuurskunde helpen me om mijn eigen analyses en de voorstellen van anderen te beoordelen en om te zetten naar politieke actie.
Ik ga graag in gesprek over de stad, want in de komende periode van bezuinigingen cruciaal om alle ideeën en zorgen van alle Haarlemmers te kennen en te begrijpen.
D66 is de partij met een goede toekomstgerichte visie op een economisch sterk Haarlem te midden van de groene omgeving. Door Haarlemmers aan te spreken op hun eigen kracht kan Haarlem zich verder blijven ontwikkelen. Als raadslid wil ik hier graag een constructieve bijdrage aan leveren!

Commissie beheer, voorzitter commissie samenleving

Meer van Bas van Leeuwen