Steun ons en help Nederland vooruit

Elisabeth (Ella) van Vloten

Bestuurslid Communicatie

Haarlem

De afgelopen 2 jaar heb ik vol trots mogen deel uit maken van de groep mensen die zijn/haar stem mag laten horen tijdens verkiezingen. Sinds ik mag stemmen heb ik mij verdiept in de politiek. Ik ben nog maar 19 lentes jong en studeer Communication Science aan de Universiteit van Amsterdam. Het lijkt me een leuke uitdaging om de dingen die ik leer op mijn studie toe te passen op het bestuurswerk dat ik mag gaan uitvoeren. Naast studeren en politiek ben ik geïnteresseerd in grafisch ontwerp, fotografie, sustainablitity (inclusief alle documentaires op Netflix) en sport.

Er zijn een heleboel punten waarom ik zou kunnen zeggen dat D66 goed bij mij past, ik heb D66 vooral uitgekozen omdat ik het ontzettend met de standpunten omtrent klimaat en onderwijs eens ben. Ook voel ik me als liberaal echt op z’n plek in de sociaal liberale partij die D66 is. Het moment dat ik wist dat D66 de partij was die bij mij paste heb ik me aangesloten en besloten om actief lid te worden. Mijn motivatie is vooral om jongeren meer bewust te maken van de verschillende gebeurtenissen in de politiek. Ook wil ik meer kunnen doen voor Haarlem, de stad waar ik geboren en getogen ben en voor de deze afdeling van D66.

Ontzettend blij en trots kijk ik uit naar een mooie periode en heb ik zin om samen met de andere bestuursleden mooie dingen voor elkaar te krijgen!