Steun ons en help Nederland vooruit

Ernst Millaard

Algemeen Bestuurslid, coƶrdinator gemeenteraadseverkiezingen

Na ruim 28 jaar in Overveen te hebben gewoond, zijn wij in december 2012 naar het centrum van Haarlem verhuisd. Het leven in de stad bevalt ons prima. Wij kijken er naar uit om in ons, binnenkort opgeknapte, huis aan het Spaarne te gaan wonen.

Ik werk bij Aon en heb in dit bedrijf verschillende functies bekleed die allemaal met verzekeringen en risico’s te maken hebben.

Sinds drie jaar ben ik lid van D66.

Nu vind ik het tijd om mij in te gaan zetten voor de partij waar ik altijd op heb gestemd en mij ook in te zetten voor de stad waarin ik leef. Omdat ik nog weinig politieke ervaring heb opgedaan, heb ik in eerste instantie gereageerd op de oproep voor bestuursleden van de afdeling Haarlem. Tot mijn vreugde waren er geen tegenkandidaten en zit ik dus sinds december 2013 in het bestuur. Ik ben van plan om mij enthousiast in te zetten voor D66. Mijn ervaring opgedaan in het internationale bedrijfsleven en in diverse vrijwilligersfuncties wil ik hierbij graag gebruiken.

Voor mij is D66 zo aantrekkelijk omdat we altijd zoeken naar constructieve oplossingen. Dat is zowel terug te zien in het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen als ook aan de manier waarop D66 in de landelijke politiek oppositie voert. Ik hoop, als bestuurslid van de afdeling Haarlem, inzicht te krijgen in de politiek in Haarlem en de fractie te kunnen ondersteunen met constructieve ideeƫn en oplossingen.

 

De termijn van Ernst loopt tot december 2019

Meer van Ernst Millaard